window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'UA-71961928-1');

Veel gestelde vragen

Teams worden geadviseerd 5 tot 10 minuten voor aanvang van hun fotografie in sporttenue klaar te staan.

We starten op de geplande tijd, maar een verlate speler kan alsnog op de foto worden gezet. Deze zal echter moeten wachten op de pauze tussen de verschillende teams.

Soms komt het voor dat er iets is misgegaan bij het bestellen van de foto’s. Als er om wat voor reden dan ook een probleem is met de bestelling (er zit een fout in, er ontbreekt iets), zal dit uiteraard zonder extra kosten worden opgelost.

Spelers komen ten voeten uit in sporttenue op de foto. Zorg daarom voor schone kleding en sportschoenen. Wanneer je team verschillende outfits heeft, overleg dan met de coach welke er gedragen zal worden. Het gebruik van groene sportkleding/schoenen wordt, indien mogelijk, afgeraden.

De club is verantwoordelijk voor het portretrecht. Door op de foto te gaan gaat het clublid en indien minderjarig de ouder(s) akkoord dat de foto’s gepubliceerd mogen worden. Indien er een redelijk belang is dat zich tegen openbaarmaking verzet dan dien je dit vooraf aan de sportclub door te geven.

De foto’s die zijn door de ouders vrijblijvend te bestellen op:  https://fotocheese.nl/winkel/
Per team wordt er een beveiligde webpagina aangemaakt waarop de previews te bekijken zijn.

Voor de club zijn er geen kosten, alleen de organisatie er om heen.

De club krijgt, als dank voor het mogelijk maken, alle portretfoto’s in kleinformaat voor gebruik in bijvoorbeeld: Sportlink, de Voetbal.nl app of voor op clubpasjes. Alle teamfoto’s worden beschikbaar gesteld in lage resolutie voor gebruik op de clubwebsite en sociale media. Deze foto’s zijn voorzien van het Foto Cheese logo en de tekst: (‘bestel deze foto op www.fotocheese.nl/clubnaam’)

Op locatie bij u op de club in met name de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland.

Benodigd is een vrije ruimte van ± 5 bij 8 meter.

Titel

Ga naar de bovenkant